Ъглов диван Холивуд в наличност от Дивани НАНИ увеличи
Ъглов диван Холивуд в наличност от Дивани НАНИ
Ъглов диван Холивуд в наличност от Дивани НАНИ Ъглов диван Холивуд в наличност от Дивани НАНИ Ъглов диван Холивуд в наличност от Дивани НАНИ Ъглов диван Холивуд в наличност от Дивани НАНИ Ъглов диван Холивуд в наличност от Дивани НАНИ Ъглов диван Холивуд в наличност от Дивани НАНИ

Ъглов диван Холивуд - в наличност

НОВО

Удобен диван Холивуд

Класическите форми на този диван са насочени към удобство и функционалност. Меките възглавници ще Ви помогнат да се отпуснете, а функциите ракла и сън превръщат ъглов диван Холивуд в нещо повече от място за почивка.

Повече информация

ДИВАН С ЛЯВА ЛЕЖАНКА3149лв.
ДИВАН С ДЯСНА ЛЕЖАНКА3149лв.

СЕРТИФИКАТИ

СРОК ЗА ДОСТАВКА ДО 10 ДНИ
ДИВАН С ЛЯВА ЛЕЖАНКА3149лв.
ДИВАН С ДЯСНА ЛЕЖАНКА3149лв.
СРОК ЗА ДОСТАВКА ДО 10 ДНИ

ПОДАРЪК КЪМ ДИВАНА - топер Алое мемори за 285лв

3 149,00 лв

РЕЙТИНГ НА ПРОДУКТА
0 / 5
Average: 0 / 5
базирана от 0 потребители.
Promo Gift

ЪГЛОВ ДИВАН С ФУНКЦИЯ СЪН И РАКЛА

Преминете към ново ниво на комфорт с ъглов диван Холивуд. Изключително здрав и модерен, моделът предлага удобства, които отговарят на съвременните изисквания за модерно жилище. Чрез нов и практичен начин, бързо и лесно трансформирате дивана в голямо и удобно легло с добавен комфорт от истински качествен матрак.

  1. Ексклузивен дизайн и несравним комфорт

  2. Диван с голяма лежанка и ракла

  3. С патентован механизъм за сън

Класическата конструкция използвана в диван Холивуд е подсилена с рамки от метален профил. Комфортът се подсилва с употребата на „сандвич“ от висококачествени материали с отворена клетъчна структура. В ъглов диван Холивуд са вложени здрава и същевременно мека на допир мебелна дамаска, обемни антиалергични силиконови влакна върху седалка от PENO ELASTIC FOAM с повишена еластичност и опора от индивидуално реагиращ ЗИГ ЗАГ.

ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА

Допустими са отклонения или несъответствия от действителните цветове на различните видове елементи и дамаски с тези от екрана на Вашето устройство. Продължителното излагане на пряка слънчева светлина може да доведе до изменение на цветовете и качествата на материалите.