Диван Гала NEW увеличи
Диван Гала NEW
плъзни за да промениш дивана
360 Диван Гала NEW Диван Гала NEW Диван Гала NEW Диван Гала NEW Диван Гала NEW Диван Гала NEW Диван Гала NEW Диван Гала NEW

Диван Гала NEW

НОВО

Компактен и удобен диван

Диван Гала new е идеално допълнение за всеки дом. Само с едно движение на седалната част, може да го превърнете в комфортно легло, дори и за двама.

Повече информация

ТАБУРЕТКА279лв* | 299лв**
ВАРИАНТ СТАНДАРТ1299лв* | 1410лв**
ВАРИАНТ КОМФОРТ1329лв* | 1440лв**
ВАРИАНТ ЛУКС1359лв* | 1470лв**

с дамаски diego, aumerry, barington, coco, derby, dmr elp, giulia, luxor, romeo
* * с дамаски nappa или хоумтекс

СЕРТИФИКАТИ

ТАБУРЕТКА279лв* | 299лв**
ВАРИАНТ СТАНДАРТ1299лв* | 1410лв**
ВАРИАНТ КОМФОРТ1329лв* | 1440лв**
ВАРИАНТ ЛУКС1359лв* | 1470лв**

с дамаски diego, aumerry, barington, coco, derby, dmr elp, giulia, luxor, romeo
* * с дамаски nappa или хоумтекс

1 439,00 лв

РЕЙТИНГ НА ПРОДУКТА
0 / 5
Average: 0 / 5
базирана от 0 потребители.

ДИВАН ГАЛА NEW В ТРИ ВАРИАНТА

Добрите търговски практики днес са неразделно свързани с възможността, вие да допроектирате и създавате изделия, които да задоволят напълно Вашите предпочитания, разбиране и усещане за функционалност, комфорт и цветови комбинации. В готовите решения от Дивани НАНИ, клиента има право да избира без да доплаща типа дамаска или друго цветово решение по елементи от картел. Чрез тази си възможност Вие оставяте част от себе си в новия си удобен диван Гала new, като го допълвате с усещане за удовлетвореност и индивидуалност.

ЛУКССТАНДАРТ или КОМФОРТ – визия по избор, но с константна функционалност и комфорт, предоставени от диван ГАЛА new. В предоставените възможности влиза и безплатен избор на тип дамаска от картел, цветово решение по елементи и др. 

ЗДРАВ И УДОБЕН ДИВАН ГАЛА NEW

Диван ГАЛА new е модел с дизайнерска линия, галеща сетивата на модерния клиент. Променяща се  визия и размер според избрания модел на подръчника, цвят и материя по избор от картел + механизъм за сън от ново поколение. Седална част с височина, оптимизирана за хол или трапезария. Удобство, функционалност, здравина и непреходност познати на клиента от Дивани НАНИ

Класическата дървена конструкция е подсилена с рамки от метален профил. Това създава допълнителна здравина и предотвратява характерните за евтините дивани усуквания и произтичащите скърцания, счупвания, несигурност при ползване и лоша работа на механизма. Комфорта се подсилва с употребата на сандвич от висококачествени материали с отворена клетъчна структура. В диван Гала new са вложени здрава и същевременно мека на допир мебелна дамаска, обемни антиалергични силиконови влакна върху седалка от PENO ELASTIC FOAM с повишена еластичност и опора от индивидуално реагиращ ЗИГ ЗАГ.

Патентования потапящ механизъм за сън е надежден, удобен и лесен за ежедневна употреба. Изнасянето на седалката нагоре и напред става лесно и почти незабележимо.

ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА

Допустими са отклонения или несъответствия от действителните цветове на различните видове елементи и дамаски с тези от екрана на Вашето устройство. Продължителното излагане на пряка слънчева светлина може да доведе до изменение на цветовете и качествата на материалите.