Модулен диван Bella с функция сън и ракла увеличи
Модулен диван Bella с функция сън и ракла
Модулен диван Bella с функция сън и ракла Модулен диван Bella с функция сън и ракла Модулен диван Bella с функция сън и ракла Модулен диван Bella с функция сън и ракла Модулен диван Bella с функция сън и ракла Модулен диван Bella с функция сън и ракла Модулен диван Bella с функция сън и ракла Модулен диван Bella с функция сън и ракла Модулен диван Bella с функция сън и ракла Модулен диван Bella с функция сън и ракла Модулен диван Bella с функция сън и ракла Модулен диван Bella с функция сън и ракла Модулен диван Bella с функция сън и ракла Модулен диван Bella с функция сън и ракла Модулен диван Bella с функция сън и ракла

Модулен диван Bella с функция сън и ракла

НОВО

Модулна система Bella 

С модерна и завършена визия, висока и удобна позиция при сядане. Променлив ъгъл при облягане за оптимален комфорт. С избор на цвят и материя. Конфигуриране чрез модули на всякакви форми и размери. Лесно пренасяне и пренареждане при нужда. Безкомпромисна здравина. 

Цените на елементите са без вкл. облегални възглавници от снимките. Брой на облегалните възглавници се поръчват допълтително спрямо модулите по поръчката и желанието на клиента.

Повече информация

ДИВАН 2-ка с функция сън и ракла 1439лв*
ЪГЪЛ ГОЛЯМ1009лв*
ЪГЪЛ МАЛЪК799лв*
ФОТьОЙЛ669лв*
ТАБУРЕТКА469лв*
ПОДЛАКЪТНИК349лв*
ОБЛЕГАЛНА ВЪЗГЛАВНИЦА79лв*
МАСА + ЕТАЖЕРКА1128лв*

СЕРТИФИКАТИ

СРОК ЗА ИЗРАБОТКА 30 РАБОТНИ ДНИ

1 439,00 лв

РЕЙТИНГ НА ПРОДУКТА
0 / 5
Average: 0 / 5
базирана от 0 потребители.

СЪБУДИ ДИЗАЙНЕРА В СЕБЕ СИ

С 13 см. метални крачета за лесно почистване и добра конвекция при задължителното за съвременен дом подово отопление.

БЕЛЛА е представител на новата линия НАНИ ДИВАНИ – неразделна част от дизайнерско обзаведеното модерно жилище. 

БЕЛЛА е система за реализиране на почти всякакви решения в зависимост от дизайн и индивидуални желания. Конфигурирането на Фотьойл, 2-ка Диван с механизъм за сън и ракла, Голям и Малък Ъгъл, Табуретка и Подлакътник в неограничен брой и последователност и завършване на интериора със стилна Маса и Етажерка ни превръщат неусетно в дизайнери.

ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА

Цените на елементите са без вкл. облегални възглавници от снимките. Брой на облегалните възглавници се поръчват допълтително спрямо модулите по поръчката и желанието на клиента. Облегалните възглавници по една поръчка могат да бъдат от два цвята /дамаски/ като едната задължително трябва да е дамаската на дивана. Допустими са отклонения или несъответствия от действителните цветове на различните видове елементи и дамаски с тези от екрана на Вашето устройство. Продължителното излагане на пряка слънчева светлина може да доведе до изменение на цветовете и качествата на материалите.