Диван - спалня ПЕТРА увеличи
Диван - спалня ПЕТРА
плъзни за да промениш дивана
360 Диван - спалня ПЕТРА Диван - спалня ПЕТРА Диван - спалня ПЕТРА Диван - спалня ПЕТРА Диван - спалня ПЕТРА Диван - спалня ПЕТРА Диван - спалня ПЕТРА Диван - спалня ПЕТРА Диван - спалня ПЕТРА Диван - спалня ПЕТРА

Диван - спалня ПЕТРА

НОВО

Моделът е концепция от НАНИ, при която дивана не е просто с Функция сън а е спалня, която при нужда се трансформира в пълно размерен диван.

Диван - спалня Петра задоволява много от изискванията в съвременния дом. Легло за двама с класическа двойна широчина от 160 см. за пълноценен сън, плот – маса с функция бар за домашното парти шоу дискретен шкаф за всичко ценно, за да ви е „под ръка“, голяма ракла – за необходимите неща! 

В комплекта на диван диван - спалня Петра не са включени подглавници, както са показани на някои от снимките. Могат да бъдат закупени допълнително на цена 79лв. за 1бр.

Повече информация

ДИВАН С ДЯСНА ЛЕЖАНКА3499лв.
ДИВАН С ЛЯВА ЛЕЖАНКА3499лв.
ПОДГЛАВНИК - 1бр.79лв*

СЕРТИФИКАТИ

СРОК ЗА ИЗРАБОТКА 30 РАБОТНИ ДНИ
ДИВАН С ДЯСНА ЛЕЖАНКА3499лв.
ДИВАН С ЛЯВА ЛЕЖАНКА3499лв.
ПОДГЛАВНИК - 1бр.79лв*
СРОК ЗА ИЗРАБОТКА 30 РАБОТНИ ДНИ

3 499,00 лв

РЕЙТИНГ НА ПРОДУКТА
0 / 5
Average: 0 / 5
базирана от 0 потребители.

СЪБУДИ ДИЗАЙНЕРА В СЕБЕ СИ

При спалня – диван Петра, дизайнерите на НАНИ са реализирали почти всичко, за да се впише безпроблемно във всеки интериор. Избор на цвят и материя от картел с дамаски, украсителен шев и посока са комплиментите за избор към клиента.

Константни за диваните на Паралел са конструкция от висококачествени дървесни елементи и заздравяващи заварени от метален профил рамки. Водещите колела са с прахо защита и спирачни механизми за устойчивост и с обща товароносимост от 300 кг. Гумения кръг елиминира появата на евентуални паразитни шумове.

Комфортът при лежане е като на висококачествен матрак и се постига чрез сандвич сърцевина от редуването на множество материали. Зиг заг в дълбочина функционират като подматрачна рамка. Множеството отворени клетки в дебелата PU сърцевина пресъздават работата на милиони микро пружинки. Вата от силиконизирани влакна и дебела мебелна дамаска добавят чувство за мекота в контактната с тялото зона.

Спалня - диван ПЕТРА – концепция, за която си заслужава да се изчака!

 

ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА

ЗДРАВ И УДОБЕН ДИВАН - СПАЛНЯ

Моделът е концепция от НАНИ, при която диванът не е просто с Функция сън, а е СПАЛНЯ която при нужда се трансформира в пълно размерен диван.

Спалня - диван Петра задоволява много от изискванията в съвременния дом. Легло за двама с класическа двойна широчина от 160 см. за пълноценен сън, плот – маса с функция бар за домашното парти шоу, дискретен шкаф за всичко ценно, за да ви е „под ръка“, голяма ракла – за необходимите неща! И … красив, огромен и удобен диван. И всичко това е гарантирано от практически вечния механизъм от конструкторите на НАНИ ДИВАНИ

Петра е с 48 см. височина на седалката предпочитана от собствениците на  съвременни едно обемни жилища. Стабилната позиция при седене е гарантирана от високия облегален гръб, като при нужда индивидуално може да се до поръчат и подглавници.

Дивана се доставя в 6 бр. добре опаковани пакети, гарантиращо лесния транспорт и внасяне без значение от размера на входните врати.

Спалня – диван Петра - дългоочаквания модел вече може да бъде при вас.

ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА

Допустими са отклонения или несъответствия от действителните цветове на различните видове елементи и дамаски с тези от екрана на Вашето устройство. Продължителното излагане на пряка слънчева светлина може да доведе до изменение на цветовете и качествата на материалите.