Диван - спалня ПЕТРА увеличи
Диван - спалня ПЕТРА
плъзни за да промениш дивана
360 Диван - спалня ПЕТРА Диван - спалня ПЕТРА Диван - спалня ПЕТРА Диван - спалня ПЕТРА Диван - спалня ПЕТРА Диван - спалня ПЕТРА Диван - спалня ПЕТРА Диван - спалня ПЕТРА Диван - спалня ПЕТРА Диван - спалня ПЕТРА

Диван - спалня ПЕТРА

НОВО

Моделът е концепция от НАНИ, при която дивана не е просто с Функция сън а е спалня, която при нужда се трансформира в пълно размерен диван.

Диван - спалня Петра задоволява много от изискванията в съвременния дом. Легло за двама с класическа двойна широчина от 160 см. за пълноценен сън, плот – маса с функция бар за домашното парти шоу дискретен шкаф за всичко ценно, за да ви е „под ръка“, голяма ракла – за необходимите неща! 

В комплекта на диван диван - спалня Петра не са включени подглавници, както са показани на някои от снимките. Могат да бъдат закупени допълнително на цена 79лв. за 1бр. 

Повече информация

ЛЕЖАНКА ОТ ЛЯВО3499лв.
ЛЕЖАНКА ОТ ДЯСНО3499лв.
ПОДГЛАВНИК - 1бр.79лв*

с дамаски diego, aumerry, barington, coco, derby, dmr elp, giulia, luxor, romeo

СЕРТИФИКАТИ

СРОК ЗА ИЗРАБОТКА 30 РАБОТНИ ДНИ
ЛЕЖАНКА ОТ ЛЯВО3499лв.
ЛЕЖАНКА ОТ ДЯСНО3499лв.
ПОДГЛАВНИК - 1бр.79лв*

с дамаски diego, aumerry, barington, coco, derby, dmr elp, giulia, luxor, romeo

СРОК ЗА ИЗРАБОТКА 30 РАБОТНИ ДНИ

3 499,00 лв

РЕЙТИНГ НА ПРОДУКТА
0 / 5
Average: 0 / 5
базирана от 0 потребители.
Promo Gift

СЪБУДИ ДИЗАЙНЕРА В СЕБЕ СИ

При спалня – диван Петра, дизайнерите на НАНИ са реализирали почти всичко, за да се впише безпроблемно във всеки интериор. Избор на цвят и материя от картел с дамаски, украсителен шев и посока са комплиментите за избор към клиента.

Константни за диваните на Паралел са конструкция от висококачествени дървесни елементи и заздравяващи заварени от метален профил рамки. Водещите колела са с прахо защита и спирачни механизми за устойчивост и с обща товароносимост от 300 кг. Гумения кръг елиминира появата на евентуални паразитни шумове.

Комфортът при лежане е като на висококачествен матрак и се постига чрез сандвич сърцевина от редуването на множество материали. Зиг заг в дълбочина функционират като подматрачна рамка. Множеството отворени клетки в дебелата PU сърцевина пресъздават работата на милиони микро пружинки. Вата от силиконизирани влакна и дебела мебелна дамаска добавят чувство за мекота в контактната с тялото зона.

Спалня - диван ПЕТРА – концепция, за която си заслужава да се изчака!

 

ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА

ЗДРАВ И УДОБЕН ДИВАН - СПАЛНЯ

Моделът е концепция от НАНИ, при която диванът не е просто с Функция сън, а е СПАЛНЯ която при нужда се трансформира в пълно размерен диван.

Спалня - диван Петра задоволява много от изискванията в съвременния дом. Легло за двама с класическа двойна широчина от 160 см. за пълноценен сън, плот – маса с функция бар за домашното парти шоу, дискретен шкаф за всичко ценно, за да ви е „под ръка“, голяма ракла – за необходимите неща! И … красив, огромен и удобен диван. И всичко това е гарантирано от практически вечния механизъм от конструкторите на НАНИ ДИВАНИ

Петра е с 48 см. височина на седалката предпочитана от собствениците на  съвременни едно обемни жилища. Стабилната позиция при седене е гарантирана от високия облегален гръб, като при нужда индивидуално може да се до поръчат и подглавници.

Дивана се доставя в 6 бр. добре опаковани пакети, гарантиращо лесния транспорт и внасяне без значение от размера на входните врати.

Спалня – диван Петра - дългоочаквания модел вече може да бъде при вас.

ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА

Допустими са отклонения или несъответствия от действителните цветове на различните видове елементи и дамаски с тези от екрана на Вашето устройство. Продължителното излагане на пряка слънчева светлина може да доведе до изменение на цветовете и качествата на материалите.