Ъглов диван Луна от Дивани НАНИ увеличи
Ъглов диван Луна от Дивани НАНИ
Ъглов диван Луна от Дивани НАНИ Ъглов диван Луна от Дивани НАНИ Ъглов диван Луна от Дивани НАНИ Ъглов диван Луна от Дивани НАНИ Ъглов диван Луна от Дивани НАНИ

Ъглов диван Луна

НОВО

Ъглов диван Луна с функция сън

С приятни меки форми и модерна семпло елегантна линия. С осезаем комфорт и неприсъща функционалност, диван Луна изразява Вашият изискан стил и усещане за естетика в дома.

Повече информация

ТАБУРЕТКА649лв*
ЪГЛОВ КОМПЛЕКТ МИНИ2749лв. 2599лв.
ЪГЛОВ КОМПЛЕКТ 3-ка3099лв. 2949лв.

с дамаски diego, aumerry, barington, coco, derby, dmr elp, giulia, luxor, romeo

СЕРТИФИКАТИ

СРОК ЗА ИЗРАБОТКА 30 РАБОТНИ ДНИ
ТАБУРЕТКА649лв*
ЪГЛОВ КОМПЛЕКТ МИНИ2749лв. 2599лв.
ЪГЛОВ КОМПЛЕКТ 3-ка3099лв. 2949лв.

с дамаски diego, aumerry, barington, coco, derby, dmr elp, giulia, luxor, romeo

СРОК ЗА ИЗРАБОТКА 30 РАБОТНИ ДНИ

РЕЙТИНГ НА ПРОДУКТА
0 / 5
Average: 0 / 5
базирана от 0 потребители.
Промо -150лв

МОДЕЛИРАЙ САМ ДИВАН ЛУНА

Добрите търговски практики днес са неразделно свързани с възможността, вие да допроектирате и създавате изделия, които да задоволят напълно Вашите предпочитания, разбиране и усещане за функционалност, комфорт и цветови комбинации. В готовите решения от Дивани НАНИ, клиента има право да избира без да доплаща ориентацията /ляво – дясно/, тип дамаска, цветово решение по елементи от картел и др. Чрез тази си възможност Вие оставяте част от себе си в новия си удобен диван Малиция, като го допълвате с усещане за удовлетвореност и индивидуалност.

Ъглов диван ЛУНА е дългосрочна инвестиция, задоволяваща всички потребителски вкусове. 

Да се отпуснеш и да потънеш в комфорт! Да полегнеш или да спиш като на най – подходящия за теб матрак! Ползотворно да прекарваш времето, отделено за малките любими ежедневни удоволствия. Ъглов диван Луна е правилен избор за всеки дом, и дългосрочна инвестиция.

ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА

ФУНКЦИОНАЛНОСТ ЗА ВСЕКИ ДОМ

Преминете към ново ниво на комфорт с ъглов диван ЛУНА. Изключително здрав и модерен, моделът предлага удобства, които отговарят на съвременните изисквания за модерно жилище. Чрез нов и практичен начин, бързо и лесно трансформирате дивана в голямо и удобно легло с добавен комфорт от истински качествен матрак.

  1. Ексклузивен дизайн и несравним комфорт

  2. Голяма лежанка

Класическата висококачествена дървена конструкция е подсилена с рамки от метален профил. Това създава допълнителна здравина и предотвратява характерните за „евтините“ дивани усуквания и произтичащите скърцания, счупвания, несигурност при ползване и лоша работа на механизма. Комфортът се подсилва с употребата на „сандвич“ от висококачествени материали с отворена клетъчна структура. В дивана са вложени здрава и същевременно мека на допир мебелна дамаска, обемни антиалергични силиконови влакна върху седалка от PENO ELASTIC FOAM с повишена еластичност и опора от индивидуално реагиращ ЗИГ ЗАГ.

ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА