Ъглов диван Имола в наличност от Дивани НАНИ увеличи
Ъглов диван Имола в наличност от Дивани НАНИ
Ъглов диван Имола в наличност от Дивани НАНИ Ъглов диван Имола в наличност от Дивани НАНИ Ъглов диван Имола в наличност от Дивани НАНИ Ъглов диван Имола в наличност от Дивани НАНИ Ъглов диван Имола в наличност от Дивани НАНИ Ъглов диван Имола в наличност от Дивани НАНИ

Ъглов диван Имола - в наличност

НОВО

Диван Имола с функция сън и ракла

Приятни меки форми и модерна семпло елегантна линия. Осезаем комфорт и присъща функционалност. Ъглов диван Имола от НАНИ, изразява Вашия изискан стил и усещане за естетика в дома.

Повече информация

ДИВАН С ЛЯВА ЛЕЖАНКА2899лв. 2749лв.
ДИВАН С ДЯСНА ЛЕЖАНКА2899лв. 2749лв.

СЕРТИФИКАТИ

СРОК ЗА ДОСТАВКА 10 ДНИ
ДИВАН С ЛЯВА ЛЕЖАНКА2899лв. 2749лв.
ДИВАН С ДЯСНА ЛЕЖАНКА2899лв. 2749лв.
СРОК ЗА ДОСТАВКА 10 ДНИ

2 899,00 лв

РЕЙТИНГ НА ПРОДУКТА
0 / 5
Average: 0 / 5
базирана от 0 потребители.
Промо -150лв

ЗДРАВ, МОДЕРЕН И УДОБЕН ДИВАН

Преминете към ново ниво на комфорт с ъглов диван Имола. Изключително здрав и модерен, моделът предлага удобства, които отговарят на съвременните изисквания за модерно жилище. Чрез нов и практичен начин, бързо и лесно трансформирате дивана в голямо и удобно легло с добавен комфорт от истински качествен матрак.

  1. Ексклузивен дизайн и несравним комфорт

  2. Диван с голяма лежанка и ракла

  3. Подглавници с променящ се ъгъл

Класическата конструкция използвана в диван Имола е подсилена с рамки от метален профил. Комфортът се подсилва с употребата на „сандвич“ от висококачествени материали с отворена клетъчна структура. В ъглов диван Имола са вложени здрава и същевременно мека на допир мебелна дамаска, обемни антиалергични силиконови влакна върху седалка от PENO ELASTIC FOAM с повишена еластичност и опора от индивидуално реагиращ ЗИГ ЗАГ.

Патентованият „потапящ“ механизъм за сън вграден в диван Имола е надежден, удобен и лесен за ежедневна употреба. Изнасянето на седалката нагоре и напред придвижва автоматично и почти незабележимо зоната за спане на точното ѝ място без тежест, напрежение или отворени фуги. Компенсиращи пружини спомагат за отваряне на раклата с една ръка.

ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА

Допустими са отклонения или несъответствия от действителните цветове на различните видове елементи и дамаски с тези от екрана на Вашето устройство. Продължителното излагане на пряка слънчева светлина може да доведе до изменение на цветовете и качествата на материалите.