Ъглов диван Гала лукс в наличнист от Дивани НАНИ увеличи
Ъглов диван Гала лукс в наличнист от Дивани НАНИ
Ъглов диван Гала лукс в наличнист от Дивани НАНИ Ъглов диван Гала лукс в наличнист от Дивани НАНИ Ъглов диван Гала лукс в наличнист от Дивани НАНИ Ъглов диван Гала лукс в наличнист от Дивани НАНИ Ъглов диван Гала лукс в наличнист от Дивани НАНИ Ъглов диван Гала лукс в наличнист от Дивани НАНИ

Ъглов диван Гала лукс - в наличност

НОВО

Компактен и удобен диван

Ъглов диван Гала лукс е идеално допълнение за всеки дом. Използвайте удобната лежанка за почивка и релакс, а с едно движение на седалната част, може да го превърнете в комфортно легло, дори и за двама. Лесно достъпната му ракла е винаги на разположение за вещи или дрехи.

Повече информация

ВАРИАНТ ЛУКС2249лв.

СЕРТИФИКАТИ

СРОК ЗА ДОСТАВКА ДО 10 ДНИ
ВАРИАНТ ЛУКС2249лв.
СРОК ЗА ДОСТАВКА ДО 10 ДНИ

2 199,00 лв

РЕЙТИНГ НА ПРОДУКТА
0 / 5
Average: 0 / 5
базирана от 0 потребители.

ЗДРАВ И УДОБЕН ЪГЛОВ ДИВАН ГАЛА

Диван ГАЛА лукс е модел с дизайнерска линия, галеща сетивата на модерния клиент. Променяща се  визия и размер според избрания модел на подръчника, универсална лява/дясна ориентация, предварително подбрани цвят и материя + механизъм за сън от ново поколение. Седална част с височина, оптимизирана за хол или трапезария. Удобство, функционалност, здравина и непреходност познати на клиента от Дивани НАНИ.

Класическата дървена конструкция е подсилена с рамки от метален профил. Това създава допълнителна здравина и предотвратява характерните за евтините дивани усуквания и произтичащите скърцания, счупвания, несигурност при ползване и лоша работа на механизма. Комфорта се подсилва с употребата на сандвич от висококачествени материали с отворена клетъчна структура. В ъглов диван Гала лукс са вложени здрава и същевременно мека на допир мебелна дамаска, обемни антиалергични силиконови влакна върху седалка от PENO ELASTIC FOAM с повишена еластичност и опора от индивидуално реагиращ ЗИГ ЗАГ.

Патентования потапящ механизъм за сън е надежден, удобен и лесен за ежедневна употреба. Изнасянето на седалката нагоре и напред става лесно и почти незабележимо. Компенсиращи пружини спомагат за отваряне на удобната ракла с една ръка.

ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА

Допустими са отклонения или несъответствия от действителните цветове на различните видове елементи и дамаски с тези от екрана на Вашето устройство. Продължителното излагане на пряка слънчева светлина може да доведе до изменение на цветовете и качествата на материалите.