Ъглов диван Сена в наличност от Дивани НАНИ увеличи
Ъглов диван Сена в наличност от Дивани НАНИ
Ъглов диван Сена в наличност от Дивани НАНИ Ъглов диван Сена в наличност от Дивани НАНИ Ъглов диван Сена в наличност от Дивани НАНИ Ъглов диван Сена в наличност от Дивани НАНИ Ъглов диван Сена в наличност от Дивани НАНИ Ъглов диван Сена в наличност от Дивани НАНИ

Ъглов диван Сена - в наличност

НОВО

Диван с функция сън, ракла и етажерка

Ъглов диван Сена, с подчертана индивидуалност от професионалисти в дизайна, създаден за да се впише лесно и естествено в интериора на съвременното жилище. С усещане за релакс и комфорт, благодарение на вложените технологии от 21 век.

Повече информация

ДИВАН С ЛЯВА ЛЕЖАНКА3299лв. 3099лв.
ДИВАН С ДЯСНА ЛЕЖАНКА3299лв. 3099лв.

с дамаски diego, aumerry, barington, coco, derby, dmr elp, giulia, luxor, romeo

СЕРТИФИКАТИ

СРОК ЗА ДОСТАВКА ДО 10 ДНИ
ДИВАН С ЛЯВА ЛЕЖАНКА3299лв. 3099лв.
ДИВАН С ДЯСНА ЛЕЖАНКА3299лв. 3099лв.

с дамаски diego, aumerry, barington, coco, derby, dmr elp, giulia, luxor, romeo

СРОК ЗА ДОСТАВКА ДО 10 ДНИ

3 299,00 лв

РЕЙТИНГ НА ПРОДУКТА
0 / 5
Average: 0 / 5
базирана от 0 потребители.
Промо -200лв.

 УДОБЕН ДИВАН ЗА ВСИЧКИ

Преминете към ново ниво на комфорт с ъглов диван Сена. Изключително здрав и модерен, моделът предлага удобства, които отговарят на съвременните изисквания за модерно жилище. Чрез нов и практичен начин, бързо и лесно трансформирате дивана в голямо и удобно легло с добавен комфорт от истински качествен матрак.

  1. Модерен и функционален подлакътник с вградена етажерка

  2. Ексклузивен дизайн и несравним комфорт

  3. Голяма лежанка и ракла

При ъглов диван Сена, патентования „потапящ“ механизъм за сън е надежден и удобен за ежедневна употреба. Изнасянето на седалната част нагоре и напред придвижва автоматично и почти незабележимо зоната за спане на точното ѝ място без тежест, напрежение или отворени фуги. Компенсиращи пружини спомагат за отваряне на раклата на дивана с една ръка. Класическата висококачествена дървена конструкция е подсилена с рамки от метален профил.

ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА

Това създава допълнителна здравина и предотвратява характерните за „евтините“ дивани усуквания и произтичащите скърцания, счупвания, несигурност при ползване и лоша работа на механизма. Комфортът при Сена се подсилва с употребата на „сандвич“ от висококачествени материали с отворена клетъчна структура. В ъглов диван Сена са вложени здрава и същевременно мека на допир мебелна дамаска, както и обемни антиалергични силиконови влакна върху седалка от PENO ELASTIC FOAM с повишена еластичност.

Допустими са отклонения или несъответствия от действителните цветове на различните видове елементи и дамаски с тези от екрана на Вашето устройство. Продължителното излагане на пряка слънчева светлина може да доведе до изменение на цветовете и качествата на материалите.