Серия Невада увеличи
Серия Невада
Серия Невада Серия Невада Серия Невада Серия Невада

Серия Невада

НОВО

Серия Невада с функция сън

Приятни меки форми, класическа линия и неповторим комфорт. Дивани от серия Невада изразяват Вашият стил и усещане за естетика в дома.

Повече информация

Диван 3-ка с механизъм 1109лв.
Диван 2-ка с механизъм 970лв.
Диван тройка 867лв.
Диван двойка 701лв.
Фотьойл 526лв.

СЕРТИФИКАТИ

Диван 3-ка с механизъм 1109лв.
Диван 2-ка с механизъм 970лв.
Диван тройка 867лв.
Диван двойка 701лв.
Фотьойл 526лв.

701,00 лв

РЕЙТИНГ НА ПРОДУКТА
0 / 5
Average: 0 / 5
базирана от 0 потребители.

СЪБУДИ ДИЗАЙНЕРА В СЕБЕ СИ!

Добрите търговски практики днес са неразделно свързани с възможността, КЛИЕНТЪТ да до проектира и създава изделия, които да задоволят напълно неговите предпочитания, разбиране и усещане за функционалност, комфорт и цветови комбинации. В „готовите“ решения на Дивани от НАНИ, КЛИЕНТЪТ има право да избира без да доплаща ориентацията /ляво – дясно/, типът дамаска, цветовото решение по елементи от картел и др. Чрез тази си възможност клиентът оставя частица от себе си в новия диван, като освен това си създава усещане за удовлетвореност и индивидуалност.

Дивани от серия Невада са дългосрочна инвестиция, задоволяваща всички потребителски вкусове. 

Да  се отпуснеш и да потънеш в комфорт! Ползотворно да прекарваш времето, отделено за малките любими ежедневни удоволствия. Диван с подчертана индивидуалност от професионалисти в дизайна, създаден за да се впише лесно и естествено в интериора на съвременното жилище. С усещане за релакс и комфорт, благодарение на вложените технологии от 21 век.  

ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА

ФУНКЦИОНАЛНОСТ ЗА ВСЕКИ ДОМ

Преминете към ново ниво на комфорт с дивани НЕВАДА. Изключително здрави и комфортни, те предлагат удобства, които отговарят на съвременните изисквания за модерно жилище. По практичен начин, бързо и лесно трансформирате дивана в голямо и удобно легло.

  1. Класически дизайн и несравним комфорт

Класическата висококачествена дървена конструкция е подсилена с рамки от метален профил. Това създава допълнителна здравина и предотвратява характерните за „евтините“ дивани усуквания и произтичащите скърцания, счупвания, несигурност при ползване и лоша работа на механизма. Комфортът се подсилва с употребата на „сандвич“ от висококачествени материали с отворена клетъчна структура. В дивана са вложени здрава и същевременно мека на допир мебелна дамаска, обемни антиалергични силиконови влакна върху седалка от PENO ELASTIC FOAM с повишена еластичност.

ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА