Array
Серия дивани Сицилия от Дивани НАНИ увеличи
Серия дивани Сицилия от Дивани НАНИ
Серия дивани Сицилия от Дивани НАНИ Серия дивани Сицилия от Дивани НАНИ Серия дивани Сицилия от Дивани НАНИ Серия дивани Сицилия от Дивани НАНИ Серия дивани Сицилия от Дивани НАНИ Серия дивани Сицилия от Дивани НАНИ Серия дивани Сицилия от Дивани НАНИ

Серия дивани Сицилия

НОВО

Удобни дивани Сицилия

С приятни меки форми и модерна семпло елегантна линия, серия дивани Сицилия внасят осезаем комфорт и неприсъща функционалност в дома. Сицилия изразяват Вашият изискан стил и усещане за естетика в дома.

Повече информация

Фотьойл577лв
Диван 2-ка767лв
Диван 2-ка с механизъм1088лв
Диван 3-ка948лв
Диван 3-ка с механизъм1262лв
Комплект вариант 11888лв
Комплект вариант 21466лв
Комплект П-образен2353лв

СЕРТИФИКАТИ

СРОК ЗА ИЗРАБОТКА 60 КАЛЕНДАРНИ ДНИ
Фотьойл555лв
Диван 2-ка733лв
Диван 2-ка с механизъм1031лв
Диван 3-ка902лв
Диван 3-ка с механизъм1199лв
Комплект вариант 11799лв
Комплект вариант 21400лв
Комплект П-образен2250лв
СРОК ЗА ИЗРАБОТКА 60 КАЛЕНДАРНИ ДНИ

РЕЙТИНГ НА ПРОДУКТА
5.0 / 5
Average: 5.0 / 5
базирана от 1 потребители.

ПРОМЕНИ САМ ДИВАНИ СИЦИЛИЯ

Добрите търговски практики днес са неразделно свързани с възможността, вие да допроектирате и създавате изделия, които да задоволят напълно Вашите предпочитания, разбиране и усещане за функционалност, комфорт и цветови комбинации. В готовите решения от Дивани НАНИ, клиента има право да избира без да доплаща ориентацията /ляво – дясно/, тип дамаска, цветово решение по елементи от картел и др. Чрез тази си възможност Вие оставяте част от себе си в новия си удобни дивани Сицилия, като го допълвате с усещане за удовлетвореност и индивидуалност.

Да се отпуснеш и да потънеш в комфорт! Да полегнеш или да спиш като на най – подходящия за теб матрак! Ползотворно да прекарваш времето, отделено за малките любими ежедневни удоволствия. Серия дивани Сицилия са правилен избор за всеки дом, и дългосрочна инвестиция, задоволяваща всички потребителски вкусове. 

ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА

СЕРИЯ СИЦИЛИЯ ЗА ВСЕКИ ДОМ

Преминете към ново ниво на комфорт с дивани Сицилия. Изключително здрави и модерни, те предлагат удобства, които отговарят на съвременните изисквания за модерно жилище. Чрез нов и практичен начин, бързо и лесно трансформирате диваните в голямо и удобно легло с добавен комфорт от истински качествен матрак.

  1. Ексклузивен дизайн и несравним комфорт

  2. Голяма лежанка

  3. Удобно място за съхранение на вещи и дрехи

Класическата висококачествена дървена конструкция е подсилена с рамки от метален профил. Това създава допълнителна здравина и предотвратява характерните за „евтините“ дивани усуквания и произтичащите скърцания, счупвания, несигурност при ползване и лоша работа на механизма. Комфортът се подсилва с употребата на „сандвич“ от висококачествени материали с отворена клетъчна структура. В дивана са вложени здрава и същевременно мека на допир мебелна дамаска, обемни антиалергични силиконови влакна върху седалка от PENO ELASTIC FOAM с повишена еластичност и опора от индивидуално реагиращ ЗИГ ЗАГ.

ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА