Серия дивани Сицилия от Дивани НАНИ увеличи
Серия дивани Сицилия от Дивани НАНИ
Серия дивани Сицилия от Дивани НАНИ Серия дивани Сицилия от Дивани НАНИ Серия дивани Сицилия от Дивани НАНИ Серия дивани Сицилия от Дивани НАНИ Серия дивани Сицилия от Дивани НАНИ Серия дивани Сицилия от Дивани НАНИ Серия дивани Сицилия от Дивани НАНИ

Серия дивани Сицилия

НОВО

Удобни дивани Сицилия

С приятни меки форми и модерна семпло елегантна линия, серия дивани Сицилия внасят осезаем комфорт и неприсъща функционалност в дома. Сицилия изразяват Вашият изискан стил и усещане за естетика в дома.

Повече информация

Фотьойл 492лв.
Диван двойка 653лв.
Диван 2-ка с механизъм 914лв.
Диван тройка 789лв.
Диван 3-ка с механизъм 1019лв.
Комплект вариант 1 1578лв.
Комплект вариант 2 1247лв.
Комплект П-образен 2019лв.

СЕРТИФИКАТИ

Фотьойл 492лв.
Диван двойка 653лв.
Диван 2-ка с механизъм 914лв.
Диван тройка 789лв.
Диван 3-ка с механизъм 1019лв.
Комплект вариант 1 1578лв.
Комплект вариант 2 1247лв.
Комплект П-образен 2019лв.

653,00 лв

РЕЙТИНГ НА ПРОДУКТА
5.0 / 5
Средна оценка : 5.0 / 5
базирана от 1 потребители.

ПРОМЕНИ САМ ДИВАНИ СИЦИЛИЯ

Добрите търговски практики днес са неразделно свързани с възможността, вие да допроектирате и създавате изделия, които да задоволят напълно Вашите предпочитания, разбиране и усещане за функционалност, комфорт и цветови комбинации. В готовите решения от Дивани НАНИ, клиента има право да избира без да доплаща ориентацията /ляво – дясно/, тип дамаска, цветово решение по елементи от картел и др. Чрез тази си възможност Вие оставяте част от себе си в новия си удобни дивани Сицилия, като го допълвате с усещане за удовлетвореност и индивидуалност.

Да се отпуснеш и да потънеш в комфорт! Да полегнеш или да спиш като на най – подходящия за теб матрак! Ползотворно да прекарваш времето, отделено за малките любими ежедневни удоволствия. Серия дивани Сицилия са правилен избор за всеки дом, и дългосрочна инвестиция, задоволяваща всички потребителски вкусове. 

ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА

СЕРИЯ СИЦИЛИЯ ЗА ВСЕКИ ДОМ

Преминете към ново ниво на комфорт с дивани Сицилия. Изключително здрави и модерни, те предлагат удобства, които отговарят на съвременните изисквания за модерно жилище. Чрез нов и практичен начин, бързо и лесно трансформирате диваните в голямо и удобно легло с добавен комфорт от истински качествен матрак.

  1. Ексклузивен дизайн и несравним комфорт

  2. Голяма лежанка

  3. Удобно място за съхранение на вещи и дрехи

Класическата висококачествена дървена конструкция е подсилена с рамки от метален профил. Това създава допълнителна здравина и предотвратява характерните за „евтините“ дивани усуквания и произтичащите скърцания, счупвания, несигурност при ползване и лоша работа на механизма. Комфортът се подсилва с употребата на „сандвич“ от висококачествени материали с отворена клетъчна структура. В дивана са вложени здрава и същевременно мека на допир мебелна дамаска, обемни антиалергични силиконови влакна върху седалка от PENO ELASTIC FOAM с повишена еластичност и опора от индивидуално реагиращ ЗИГ ЗАГ.

ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА