Ъглов диван Малиция New от Дивани НАНИ увеличи
Ъглов диван Малиция New от Дивани НАНИ
Ъглов диван Малиция New от Дивани НАНИ Ъглов диван Малиция New от Дивани НАНИ Ъглов диван Малиция New от Дивани НАНИ Ъглов диван Малиция New от Дивани НАНИ Ъглов диван Малиция New от Дивани НАНИ Ъглов диван Малиция New от Дивани НАНИ

Ъглов диван Малиция New

НОВО

Ъглов диван Малиция с функция сън

С приятни меки форми и модерна семпло елегантна линия. С осезаем комфорт и неприсъща функционалност, Диван Малиция New изразява Вашият изискан стил и усещане за естетика в дома.

Повече информация


ЦЕНА 
1477лв

СЕРТИФИКАТИ

ЦЕНА 1477лв

1 477,00 лв

РЕЙТИНГ НА ПРОДУКТА
5.0 / 5
Средна оценка : 5.0 / 5
базирана от 2 потребители.

ПРОМЕНИ СВОЯ ДИВАН МАЛИЦИЯ

Добрите търговски практики днес са неразделно свързани с възможността, вие да допроектирате и създавате изделия, които да задоволят напълно Вашите предпочитания, разбиране и усещане за функционалност, комфорт и цветови комбинации. В готовите решения от Дивани НАНИ, клиента има право да избира без да доплаща ориентацията /ляво – дясно/, тип дамаска, цветово решение по елементи от картел и др. Чрез тази си възможност Вие оставяте част от себе си в новия си удобен диван Малиция, като го допълвате с усещане за удовлетвореност и индивидуалност.

Да се отпуснеш и да потънеш в комфорт! Да полегнеш или да спиш като на най – подходящия за теб матрак! Ползотворно да прекарваш времето, отделено за малките любими ежедневни удоволствия. Ъглов диван Малиция NEW е правилен избор за всеки дом, и дългосрочна инвестиция, задоволяваща всички потребителски вкусове. 

ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА

Патентованият „потапящ“ механизъм за сън вграден в ъглов диван Малиция New е надежден, удобен и лесен за ежедневна употреба. Изнасянето на седалката нагоре и напред придвижва автоматично и почти незабележимо зоната за спане на точното ѝ място без тежест, напрежение или отворени фуги. Компенсиращи пружини спомагат за отваряне на раклата с една ръка.

МАЛИЦИЯ NEW - ЗДРАВ И УДОБЕН

Преминете към ново ниво на комфорт с ъглов диван Малиция NEW. Изключително здрав и модерен, моделът предлага удобства, които отговарят на съвременните изисквания за модерно жилище. Чрез нов и практичен начин, бързо и лесно трансформирате дивана в голямо и удобно легло с добавен комфорт от истински качествен матрак.

 1. ЕКСКЛУЗИВЕН ДИЗАЙН И НЕСРАВНИМ КОМФОРТ

 2. ПОДВИЖНА ТАБУРЕТКА С УДОБНА РАКЛА

Класическата конструкция използвана в диван Малиция NEW е подсилена с рамки от метален профил. Комфортът се подсилва с употребата на „сандвич“ от висококачествени материали с отворена клетъчна структура. В ъглов диван Малиция NEW са вложени здрава и същевременно мека на допир мебелна дамаска, обемни антиалергични силиконови влакна върху седалка от PENO ELASTIC FOAM с повишена еластичност и опора от индивидуално реагиращ ЗИГ ЗАГ.

ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА

Допустими са отклонения или несъответствия от действителните цветове на различните видове елементи и дамаски с тези от екрана на Вашето устройство. Продължителното излагане на пряка слънчева светлина може да доведе до изменение на цветовете и качествата на материалите.

Персонализиране на продукта

After saving your customized product, remember to add it to your cart.

  loader

  * задължителни полета

  Седална и облегална част*
  + 0,00 лв
  1 +0,00 лв
  + 0,00 лв
  2 +0,00 лв
  + 0,00 лв
  4 +0,00 лв
  + 0,00 лв
  5 +0,00 лв
  + 0,00 лв
  6 +0,00 лв
  + 0,00 лв
  7 +0,00 лв
  + 0,00 лв
  9 +0,00 лв
  Цвят на основата*
  + 0,00 лв
  1 +0,00 лв
  + 0,00 лв
  2 +0,00 лв
  + 0,00 лв
  3 +0,00 лв
  + 0,00 лв
  5 +0,00 лв
  + 0,00 лв
  6 +0,00 лв
  + 0,00 лв
  7 +0,00 лв
  + 0,00 лв
  9 +0,00 лв
  * Украсителния кант на облегалните и седални възглавници, се изработва в цвета и типа дамаска като тази на корпуса.